About

Large c36a96f7

Ik houd van muziek in al haar verschijningen. Niets maakt mij gelukkiger dan een perfecte plaat op het perfecte moment. Mijn collectie vinyl is als voor mij als een schatkist vol goud, goud dat ik graag met anderen wil delen. De energie die ik van het publiek krijg als ik mijn selectie laat horen, is één van de mooiste dingen die het draaien mij geeft. Ik hoef niet zozeer in de spotlights te staan, maar mijn platen des te meer. Genres zijn hokjes en daar houd ik niet zo van. Juist de kruisbestuiving van verschillende melodieën en tempo’s maakt muziek voor mij interessant. Ik kan en wil niet twee keer dezelfde set draaien, daar is het gevoel op het moment te belangrijk voor en dat is nooit hetzelfde. Want de ruimte, de sfeer, het tijdstip, het feest en uiteraard het publiek is altijd anders. Daarnaast heb ik natuurlijk te maken met mijn eigen mood en de platen die ik binnen handbereik heb. Dus welk genre ik draai? Dat is elke keer een verrassing, je hebt toch ook niet elke dag zin in het zelfde eten?

Opgroeiend in een muzikaal nest passeerden alle soorten muziek vroeger al de revue. Op jonge leeftijd luisterde ik naar zowel Rachmaninov en Debussy als the Prodigy en Bjork. Vervolgens ben ik jarenlang naar hip hop en hardcore feestjes te gaan en ondertussen speelde ik altijd piano. Ik kwam na mijn studie bij Studio 80 te werken. In de 3,5 jaar dat ik daar heb gewerkt is er, met name in de tijd dat Tessa Nydam de programmering deed, een enorme wereld aan muziek voor mij open gegaan. Het was de perfecte plek om meer kennis van uiteenlopende electronische muziek op te doen, van waaruit ik verder ben blijven zoeken en ontdekken.

In 2016 besloot ik aan de TWSTD DJ contest mee te doen, de grootste Dj contest in de BeNeLux, en niet zonder succes. In de finale behaalde ik de publieksprijs, een prachtige prijs waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Ik ben heel blij dat ik door mijn vrienden ben overtuigd om mee te doen, vooral om de ongelovelijk leerzame en nuttige feedback die ik elke ronde van de vakkundige jury meekreeg.Een unieke ervaring die mij in mijzelf en mijn platen heeft doen geloven.

Sindsdien heb ik op mooie plekken mogen draaien, zoals de Melkweg en op Ruigoord. De lijst van onvergetelijke toffe gigs wordt steeds langer en ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst.